Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lise-Lotte on

    Hej Lotta!
    Mirakel ja inte vet jag om jag kan kalla det. Det skulle väl vara att jag skulle lita på min intuition. Min väns katt hittades i diket död. Förmodligen en bil. Jag hade tänkt på kattens namn så intensivt på dagen o sen börjat tänka på vildsvin.
    Känner nu att från denna dag så ska jag lita på den. Det jag tycker är som jobbigast är att jag får dessa känslor när någon dör som jag känner eller vart bekant med . Då får jag dessa intensiva känslor. Ha det bra, kram kram 💜

    • Hej, Jag beklagar sorgen så sorgligt att höra om katten. Ja du kan lita på din intuition. Med vänliga hälsningar Lotta

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.