Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Camilla Ehrenlans on

    Hej, jag är en kvinna på 48 år som inte haft något enkelt liv o jag har det inte nu heller.Jag försöker släppa det gamla o gå vidare men på något sätt lever min mamma ängest kavar inom mig så att jag får kramp i hela vänstra delen av min kropp o måste ta starka mediciner för att stå ut.Min mamma är död sedan18 år tillbka o jag har varken tänkt på henne eller känt av henne särskilt mycket, Hon tog sitt liv vid 55 års ålder efter en lång kamp mot ångest o psykisk sjukdom. Jag har själv varit väldigt deprimerad i omgångar o haft en sådan huvudvärk att jag trott jag skulle dö.Läkarna trodde hjärntumör.Genom livet har jag klarat mig hyfsat då jag haft en stor tillit till att allt ska gå bra. Men med dessa kramper i sidan o en otrolig trötthet i kroppen kan jag inte fungera som jag gjorde förut.Mitt i allt detta känner jag mig väldigt andlig o ren. jag kan ge healing till mina katter o jag ser ofta tecken i naturen som talar till mig att jag är på rätt väg.Just nu ligger jag mest i sängen. inte för att jag är deprimerad utan för att jag känner mig så skör.jag vill ha tillbka min urkraft samtidigt som jag kan ha vänner vilket jag inte hade förut men jag mådde okej. Jag har en mycket traumatisk barndom med slag, misshandel, mycket skrik o sexuella övergrepp.Min Målsättning är att kunna hjälpa andra människor men först måste jag ju hjälpa mig själv. att bli starkare o känna passion i livet igen. Förut målade jag en del men jag har svårt att se meningen i det just nu.Har försökt på så många alterntiva behandlingar o inget har riktigt hjälpt utan nu sitter jag här o undrar när det ska vända..Jag gör dagliga affirmationer o skriver ner det jag är tacksam för men när kommer jag tillbaka som mig själv igen utan denna smärta…Gör ofta yoga o mediterar känns det som jag gör hela tiden.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.